Optieformulier

Aanmeldformulier voor Nakomelingen

We willen graag de eerste zijn om u te feliciteren met een Icon Sire™-zoon of -dochter die voldoet aan de criteria op de startpagina van Icon Sires! Vul het onderstaande kennisgevingsformulier in en dien hem in. Met het indienen van het formulier zal de Optieperiode van start gaan (zoals uiteengezet in uw Optieovereenkomst). Alle formulieren die op werkdagen na 16.00 uur CST (22.00 uur GMT) zijn ingediend of op een niet-werkdag worden ingediend, worden op de volgende werkdag verwerkt. Een werkdag is een doordeweekse dag (maandag-vrijdag) die niet wordt aangemerkt als een Amerikaanse nationale feestdag (zoals aangegeven door hetAmerikaanse bureau voor Personeelsmanagement), Goede Vrijdag, de dag na Thanksgiving en elke dag tussen (en inclusief) Kerstavond en Nieuwjaarsdag.

Wanneer ABS uw zoon or dochter selecteert voor verkoop, dan zal ABS u de waarde betalen die genoemd staat in de sectie Optieprijs op de pagina Optietermen.

Aanmeldformulier Nakomelingen

*verplicht veld

[wpforms id="878" title="false" description="false"]

Het indienen van uw kennisgevingsformulier of enige andere communicatie die u hebt met ABS zal niet leiden tot een verplichting voor ABS om een Icon Sire-kalf te kopen totdat u en ABS een koopovereenkomst voor een stier of een koe hebben ondertekend.